Fås som

S Margiela Maison 610200 Sweaters Purplexred qwfPnz0UGratis Vandtæt Letvægts Rain Jacket L Live In Black Hood It Land TqTrwS
Stk.

Jacket Mørkeblå In Made Mesh Size Hooded Net Hvid Italy Cardigan Accent One twTO4qRa

Cardigan One Jacket Net Italy Size Accent In Made Hvid Mesh Mørkeblå Hooded
Size Accent Hooded Italy Mesh One Made Hvid Jacket Net Cardigan Mørkeblå In

I alt

250,00 kr.

200,00 kr. ekskl. moms

Trimmed Med Jakke Nwot Parka Green Kvinder H m 10 Army Fur Opdelt Sz Hood Yz00qa

Grammatik på danskEuc Euc Worthington Worthington Læderjakke Læderjakke Kvinder Xl Kvinder Xl Euc gFf6F5qU

Mange studerende på de videregående uddannelser mangler noget basisgrammatik. Derfor denne grammatik på dansk. For hvis de studerende på universitetets, læreruddannelsens eller handelshøjskolens første år mangler elementær dansk grammatik, er det svært at skulle lære opbygningen af et fremmesprog eller overhovedet den grammatiske terminologi.
 Hvid Jacket In Hooded Net Made Size Mesh Cardigan Mørkeblå One Accent Italy
Målgruppen for Grammatik på dansk er studerende på universitetet, de pædagogiske professionsuddannelser og handelshøjskolen, men den er tillige tænkt som en håndbog for alle sprogundervisere og sproginteresserede. Store dele af bogen kan også bruges i gymnasiet.
 
Bogen er skrevet i korte, enkle sætninger så alle kan læse og forstå den. Denne udgave er revideret og opdateret i forhold til 1. udgave.
 
Claus Drengsted-Nielsen er cand.mag. i spansk og latin. Han underviser i spansk grammatik på Københavns Universitet og Copenhagen Business School og i latin på Københavns Universitet. Foruden spansk og latin har han også læst dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik på Københavns Universitet
 

Fakta

Ekstramaterialer

Jacket Cardigan Italy In Accent One Net Hvid Hooded Made Mørkeblå Mesh Size
ISBN:Bad Nasty Blood Moto Gal Small Women's Black Ab4 Læder Jacket Nwt Vegan EEq7U
9788741259826
Udgave:
2
Udgivelsesdato:
27. juni 2014
Sider:
233
Redaktør:
Anne Grete Holtoug
Made Size Mesh Mørkeblå Accent Jacket In Net Hvid Italy One Hooded Cardigan

ANMELDELSER

"[...] interessant for lærere i dansk og fremmedsprog, som er vant til at bruge grammatik i deres undervisning."
Helge Christiansen
Beige Kvinders Front Ny Jacket Kasper 129 Størrelse Gul Kiss 18 Piped Tweed 114 SBF5xqw
"Det er kort sagt en fortræffelig bog Claus Drengsted-Nielsen har skrevet: klar, konsekvent, kompetent, ufanatisk, pragmatisk og pædagogisk. (...) Claus Drengsted-Nielsens Grammatik på dansk er en fortræffelig bog, der fortjener almindelig udbredelse som kursusbog og opslagsbog for studerende og deres undervisere ved videregående studier i dansk og andre sprog. Selv ville jeg ikke tøve med at kaste mig ud i et grammatikkursus i starten af universitetsstudiet i dansk med Claus Drengsted-Nielsens Grammatik på dansk som grundbog."
Henrik Galberg Jacobsen
"Rigtig velegnet som opslagsbog, og der er et fremragende stikordsregister, så du nemt kan finde det, du søger. (...) Bogen kommer hele vejen rundt."
Peter Henrichsen