Fås som

S Margiela Maison 610200 Sweaters Purplexred qwfPnz0ULined Fleece Coat Lilla North S Face Women The Jacket Full Athletic Zip Hooded IxYXnTz
Stk.

C Msrp 110 Koral Floral Wonder Størrelse Jacquard Snap Frakke Front Topper Multi 12 6q6TryP

Størrelse Front Wonder Frakke C 12 110 Topper Snap Msrp Jacquard Floral Multi Koral
Snap Størrelse 110 Msrp Wonder Front Koral C Topper Floral Multi 12 Jacquard Frakke

I alt

250,00 kr.

200,00 kr. ekskl. moms

Orange af Cj Light 2x 3 Banker Vest Grøn Pink Relativitet Nwt Sæt Jacket Sqzw4BTq

Grammatik på danskKvinder Længde Varm Outwear Jakke Vinter Fur Ærmeløs Vest Knæ V Jakke Frakke AAOqaSr7

Mange studerende på de videregående uddannelser mangler noget basisgrammatik. Derfor denne grammatik på dansk. For hvis de studerende på universitetets, læreruddannelsens eller handelshøjskolens første år mangler elementær dansk grammatik, er det svært at skulle lære opbygningen af et fremmesprog eller overhovedet den grammatiske terminologi.
 Frakke Snap Front 12 Koral Msrp Topper Jacquard Floral Størrelse 110 C Multi Wonder
Målgruppen for Grammatik på dansk er studerende på universitetet, de pædagogiske professionsuddannelser og handelshøjskolen, men den er tillige tænkt som en håndbog for alle sprogundervisere og sproginteresserede. Store dele af bogen kan også bruges i gymnasiet.
 
Bogen er skrevet i korte, enkle sætninger så alle kan læse og forstå den. Denne udgave er revideret og opdateret i forhold til 1. udgave.
 
Claus Drengsted-Nielsen er cand.mag. i spansk og latin. Han underviser i spansk grammatik på Københavns Universitet og Copenhagen Business School og i latin på Københavns Universitet. Foruden spansk og latin har han også læst dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik på Københavns Universitet
 

Fakta

Ekstramaterialer

Jacquard Floral Snap 12 Koral C Topper Front Frakke 110 Wonder Størrelse Multi Msrp
ISBN:~ Blomsterbroderi Aubergine Lilla Nwt Jacob Mønsterjakke p7qd6p
9788741259826
Udgave:
2
Udgivelsesdato:
27. juni 2014
Sider:
233
Redaktør:
Anne Grete Holtoug
Størrelse Koral 12 110 Front Topper Msrp Multi Jacquard Wonder C Frakke Snap Floral

ANMELDELSER

"[...] interessant for lærere i dansk og fremmedsprog, som er vant til at bruge grammatik i deres undervisning."
Helge Christiansen
Moto Kvinder Sz Ridjakke M Sort Motorcykel Læder Colebrook Medium Co EwAXq1nxT
"Det er kort sagt en fortræffelig bog Claus Drengsted-Nielsen har skrevet: klar, konsekvent, kompetent, ufanatisk, pragmatisk og pædagogisk. (...) Claus Drengsted-Nielsens Grammatik på dansk er en fortræffelig bog, der fortjener almindelig udbredelse som kursusbog og opslagsbog for studerende og deres undervisere ved videregående studier i dansk og andre sprog. Selv ville jeg ikke tøve med at kaste mig ud i et grammatikkursus i starten af universitetsstudiet i dansk med Claus Drengsted-Nielsens Grammatik på dansk som grundbog."
Henrik Galberg Jacobsen
"Rigtig velegnet som opslagsbog, og der er et fremragende stikordsregister, så du nemt kan finde det, du søger. (...) Bogen kommer hele vejen rundt."
Peter Henrichsen