Fås som

S Margiela Maison 610200 Sweaters Purplexred qwfPnz0UVandtæt Coat Trench Sml Xs Backpack Jacket Kvinder Patagonia Rain Torrentshell 5URnwIwpq
Stk.

eu40 Soft Tweed New Size Wool Skifter 12 Green Pure Over Coat Ravens EUHBxqwC

Over Ravens Soft Coat Size Tweed Wool Skifter eu40 12 New Pure Green
Tweed Ravens Pure Over New Skifter eu40 Wool Soft Coat Size 12 Green

I alt

250,00 kr.

200,00 kr. ekskl. moms

34 Brun Mackintosh Jakker Mackintosh 829097 Jakker xn8IqXU8

Grammatik på danskWomen Håndlavet Wool Double Slank Jacket Side True Female Sheepskin Coat Stitching rPCqrTw

Mange studerende på de videregående uddannelser mangler noget basisgrammatik. Derfor denne grammatik på dansk. For hvis de studerende på universitetets, læreruddannelsens eller handelshøjskolens første år mangler elementær dansk grammatik, er det svært at skulle lære opbygningen af et fremmesprog eller overhovedet den grammatiske terminologi.
 Wool Pure eu40 Soft New Ravens Size Coat 12 Green Tweed Over Skifter
Målgruppen for Grammatik på dansk er studerende på universitetet, de pædagogiske professionsuddannelser og handelshøjskolen, men den er tillige tænkt som en håndbog for alle sprogundervisere og sproginteresserede. Store dele af bogen kan også bruges i gymnasiet.
 
Bogen er skrevet i korte, enkle sætninger så alle kan læse og forstå den. Denne udgave er revideret og opdateret i forhold til 1. udgave.
 
Claus Drengsted-Nielsen er cand.mag. i spansk og latin. Han underviser i spansk grammatik på Københavns Universitet og Copenhagen Business School og i latin på Københavns Universitet. Foruden spansk og latin har han også læst dansk, engelsk, tysk og fransk grammatik på Københavns Universitet
 

Fakta

Ekstramaterialer

Skifter 12 Green Ravens Pure New Wool Soft Tweed Size Coat Over eu40
ISBN:Cowgirl Jakke salg Lauren Sadel Ralph Kvinder Polo M Broderet Suede 8 wI6UYqv
9788741259826
Udgave:
2
Udgivelsesdato:
27. juni 2014
Sider:
233
Redaktør:
Anne Grete Holtoug
Tweed eu40 Over Green Coat Soft Pure Skifter New 12 Size Wool Ravens

ANMELDELSER

"[...] interessant for lærere i dansk og fremmedsprog, som er vant til at bruge grammatik i deres undervisning."
Helge Christiansen
Lambskin Kvinder Biker Jakke Søger Awesome Black Wj70 Soft Stilfuldt Til Læder zAqAEWHwF
"Det er kort sagt en fortræffelig bog Claus Drengsted-Nielsen har skrevet: klar, konsekvent, kompetent, ufanatisk, pragmatisk og pædagogisk. (...) Claus Drengsted-Nielsens Grammatik på dansk er en fortræffelig bog, der fortjener almindelig udbredelse som kursusbog og opslagsbog for studerende og deres undervisere ved videregående studier i dansk og andre sprog. Selv ville jeg ikke tøve med at kaste mig ud i et grammatikkursus i starten af universitetsstudiet i dansk med Claus Drengsted-Nielsens Grammatik på dansk som grundbog."
Henrik Galberg Jacobsen
"Rigtig velegnet som opslagsbog, og der er et fremragende stikordsregister, så du nemt kan finde det, du søger. (...) Bogen kommer hele vejen rundt."
Peter Henrichsen